Price-list

Knife sharpening Price incl. VAT
1-4 knives 250 ,- / knife
5-7 knives 240 ,- / knife
8-10 knives 225 ,- / knife
11+ knives 200 ,- / knife
Additional costs Price incl. VAT
Repairing a broken tip 100,-
Repairing nicks in eggs 100,-
Rust removal 95,-
Oil wooden handle 50 ,-
Polish and oil wooden shaft 95 ,-
Polishing scratches 100 ,-
Polishing the back of the knife 200 ,-
Thinning 200 ,-
Single bevel knife 150 ,-
Hunting knife 100 ,-
Kasumi finish with natural stones 500 ,-
Takeda knives (incl. natural stone polishing) 200 ,-
Bread knife / serrated knives 50 ,-
Replacing handles 300,-
Laser engraving from 200 ,-
Sharpening a mandolin 50 ,-

Ofte stilte spørsmål

Fra vi mottar knivene blir de som regel slipt innen 1-3 virkedager før de er på vei tilbake til deg.

Det avhenger av hvor mye du bruker dem og hva du bruker dem til. Generelt sett anbefales det å slipe knivene regelmessig for å opprettholde deres skarphet. For hjemmekokken kan det være tilstrekkelig å slipe knivene hver 3-6 måned, avhengig av bruken.

Hvis du bruker knivene ofte og mer intensivt, kan det være lurt å slipe dem hyppigere, kanskje hver 1-3 måned. Det er også viktig å huske på at det er bedre å slipe knivene oftere og beholde en skarp egg, enn å vente til de blir ekstremt sløve og må slipe mye mer materiale av.

Ta gjerne kontakt med oss for råd om slipefrekvensen som passer best for dine kniver.

Ja, det kan vi! Vi sliper på en ny tupp fra knivryggen, slik at vi bevarer mest mulig av eggen.

Absolutt! Å slipe knivene dine profesjonelt kan være en god investering, uansett prisklasse. De aller fleste kniver er laget med gode materialer, og har dermed potensiale til å bli enda skarpere enn dagen du kjøpte de.

Kontakt oss

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.