Slik sender du knivene dine

Alle pakker er ferdig frankert og forsikret opptil 10.000 kr dersom det skulle skje noe under transport.

Her forklarer vi hvordan du sender knivene dine, trygt og enkelt.

Pakk inn knivene på 1-2-3

Etter du har bestilt knivsliping i posten kommer du til å motta et innpaknings-kit. Det er spesialdesignet for å sikre knivene dine under transport.

1. Riv og klipp

Riv av beskytteren for håndtaket og legg den til side. Klipp og tilpass den store beskytteren til lengden av knivbladet.

2. Fest kniven

Ta av dekkpapiret og fest kniven med eggen inn mot midten av knivbeskytteren. Tuppen skal være utenfor det røde feltet.

3. Rull og lukk

Ta av dekkpapiret, legg deretter beskytteren inntil håndtaket og rull den inn. Kniven er nå ferdig innpakket og beskyttet under transport.

Klar for sending

Nå som knivene dine er pakket godt inn er det på tide at de blir sendt til Tomatosharp for knivsliping. Hos oss blir knivene dine slipt til de er sylskarpe og klar for bruk igjen.

4. Pakk inn knivene

Legg knivene forsiktig inn i den tilsendte konvolutten. Du forsegler konvolutten med den hvite etiketten som du finner ved åpningen.

5. Send pakken

Du kan levere pakken hos din nærmeste post i butikk, postkontor eller i en postkasse for innlevering. Sendingen blir sporbar så fort den blir registrert av Posten.

6. Sayonara, tomato

Så snart vi mottar dine kniver fra Posten blir de slipt og sendt innen neste arbeidsdag. Straks kan du endelig vise tomaten hvem som bestemmer på kjøkkenet.

Klar for å starte?

Bor du i Trondheim?

Du kan levere knivene selv hos oss og få SMS når de er ferdig slipt.

Velg "Henting" som fraktmetode i kassen.

Se også

Hva vi sliper
Slik sliper vi