Prisliste

Knivsliping Pris inkl. mva
1-4 kniver 250,- / kniv
5-7 kniver 240,- / kniv
8-10 kniver 225,- / kniv
11+ kniver 200,- / kniv
Tilleggskostnader Pris inkl. mva
Reparere knekt tupp 100,-
Reparere hakk i egg 100,-
Rustfjerning 95,-
Olje treskaft 50,-
Pusse og olje treskaft 95,-
Polering av riper 100,-
Polering av knivrygg 200,-
Tynning 200,-
Enegget (Single bevel) kniv 150,-
Jaktkniv 100,-
Kasumi-finish med natursteiner 500,-
Takeda-kniver (inkl. natursteinpolering) 200,-
Brødkniv / serraterte kniver 50,-
Bytte av håndtak 300,-
Laserinngravering fra 200,-
Sliping av mandolin 50,-

Ofte stilte spørsmål

Fra vi mottar knivene blir de som regel slipt innen 1-3 virkedager før de er på vei tilbake til deg.

Det avhenger av hvor mye du bruker dem og hva du bruker dem til. Generelt sett anbefales det å slipe knivene regelmessig for å opprettholde deres skarphet. For hjemmekokken kan det være tilstrekkelig å slipe knivene hver 3-6 måned, avhengig av bruken.

Hvis du bruker knivene ofte og mer intensivt, kan det være lurt å slipe dem hyppigere, kanskje hver 1-3 måned. Det er også viktig å huske på at det er bedre å slipe knivene oftere og beholde en skarp egg, enn å vente til de blir ekstremt sløve og må slipe mye mer materiale av.

Ta gjerne kontakt med oss for råd om slipefrekvensen som passer best for dine kniver.

Ja, det kan vi! Vi sliper på en ny tupp fra knivryggen, slik at vi bevarer mest mulig av eggen.

Absolutt! Å slipe knivene dine profesjonelt kan være en god investering, uansett prisklasse. De aller fleste kniver er laget med gode materialer, og har dermed potensiale til å bli enda skarpere enn dagen du kjøpte de.

Kontakt oss

Dette nettstedet er beskyttet av hCaptcha, og hCaptchas personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.