Prisliste

Knivsliping Pris inkl. mva
1-4 kniver 250kr / kniv
5-7 kniver 240kr / kniv
8-10 kniver 225kr / kniv
11+ kniver 200kr / kniv
Tilleggskostnader Pris inkl. mva
Reparere knekt tupp 100kr
Reparere hakk i egg 100kr
Rustfjerning 95kr
Olje treskaft 50kr
Pusse og olje treskaft 95kr
Polering av riper 100kr
Polering av knivrygg 200kr
Tynning 200kr
Enegget (Single bevel) kniv +150 kr
Jaktkniv +100 kr
Kasumi-finish med natursteiner +500 kr
Takeda-kniver (inkl. natursteinpolering) +200 kr
Brødkniv / serraterte kniver +50 kr
Bytte av skaft 300kr
Laserinngravering fra 200 kr

Ofte stilte spørsmål

Fra vi mottar knivene blir de som regel slipt innen 1-3 virkedager før de er på vei tilbake til deg.

Det avhenger av hvor mye du bruker dem og hva du bruker dem til. Generelt sett anbefales det å slipe knivene regelmessig for å opprettholde deres skarphet. For hjemmekokken kan det være tilstrekkelig å slipe knivene hver 3-6 måned, avhengig av bruken.

Hvis du bruker knivene ofte og mer intensivt, kan det være lurt å slipe dem hyppigere, kanskje hver 1-3 måned. Det er også viktig å huske på at det er bedre å slipe knivene oftere og beholde en skarp egg, enn å vente til de blir ekstremt sløve og må slipe mye mer materiale av.

Ta gjerne kontakt med oss for råd om slipefrekvensen som passer best for dine kniver.

Ja, det kan vi! Vi sliper på en ny tupp fra knivryggen, slik at vi bevarer mest mulig av eggen.

Absolutt! Å slipe knivene dine profesjonelt kan være en god investering, uansett prisklasse. De aller fleste kniver er laget med gode materialer, og har dermed potensiale til å bli enda skarpere enn dagen du kjøpte de.