Anmeldelser

Based on 152 reviews
95%
(145)
2%
(3)
1%
(2)
1%
(2)
0%
(0)
E
Knivsliping
Evensen E.
For godt til å være sant!

Så enkelt! Og så disiplinerende med abonnement slik at sliping og kvessing ikke blir et venstrehåndsarbeid i et svakt øyeblikk. Forsendelse og retur var gjort på en uke og knivene gleder seg til neste gang mens de koser seg i blokka.

Hei!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

T
Knivsliping
Tor J.
TOMATOSHARP kan anbefales!

På en av knivene jeg sendte til sliping var bladet litt skadet, dette ble fikset og kniven kom tilbake nesten som ny. Bra arbeid!

Imponerende

Aldri har knivene i mitt hus vært så skarpe! Leverer over forventningene. Tok litt tid med forsendelsen, men det er grunnet posten, og ikke tomatosharp.

T
Knivsliping
Tom K.
Superfornøyd

Tok tomattesten på knivene og alle var TOMATOSHARP

T
Knivsliping
T.G.S.
Meget Bra

Meget bra opplevelse. Bestilte sliping på mine 5 kniver, siden jeg bor i Trondheim leverte jeg direkte på lokalet. Meget hyggelige karer med seriøsitet og effektivitet. Leverte knivene og de ble ferdig samme dag. Resultatet ble ufattelig bra! Anbefales!!

M
Knivsliping
Manuel M.
Helt perfekt!

Jag har letat efter en plats där jag kan få slipat mina japanska knivar och med detta så blev den platsen rätt i postkassen! Hur bra som helst!

B
Knivsliping
Bjørn J.
Usedvanlig skarpe kniver.

Jeg leverte tre kniver til sliping og da jeg fikk de tilbake vil jeg påstå at de var skarpere enn da de var nye. God og rask sørvis. Jeg kommer tilbake med flere kniver.

Utrolig skarpe kniver.

Siden jeg bor i Trondheim, leverte jeg knivene direkte på verkstedet. Etter et par dager kunne jeg hente dem, innpakket og levert i en hyggelig pose med tips om behandling av kniver. Til min positive overraskelse var knivene utrolig skarpe. De er skarpere enn noensinne og en fornøyelse å jobbe med. Helt fantastisk godt arbeid. Jeg kommer tilbake med flere kniver!

A
Knivsliping
Andreas M.
Knivsliping hos Tomatosharp kan definitivt

Knivsliping hos Tomatosharp kan definitivt anbefales! Jeg valgte å sende inn foreldrene mine sine kniver og knivene har aldri vært så skarpe. Foreldrene mine er veldig fornøyde og innpakningen var enkel å forstå. Pakken føltes veldig profesjonelt ut og gikk utrolig raskt å sette sammen for så å sende i posten. Med sporing hele veien hadde jeg full kontroll! Takk for god service!

Enkelt og bra!

Smart og enkel løsning for å sende inn, godt resultat!

D
Knivsliping
Dyveke
Akkurat det knivene våre trengte

Dette fungerte veldig bra. Veldig enkelt og resultatet ble utrolig skarpe kniver. Dette kommer vi til å fortsette med!

Hei Dyveke!
Tusen takk for din tilbakemelding. Velkommen igjen!

V
Knivsliping
Van P.
Tomatosharp er veldig profesjonelle. De

Tomatosharp er veldig profesjonelle. De hentet og leverte knivene for meg da jeg ikke hadde mulighet selv. Fikk tilbake brødkniv og kokkekniv og begge var skarpe som nye! Takk for flott arbeid

T-skjorte

Kjøpte Tomatosharp T-skjorte. Fantastisk fit, utrolig flott design. Forbløffet over hvor godt Tomatosharp leverer!

Knivslipekurs

David og Phong holdt et fantastisk knivslipekurs for meg. Jeg var så heldig at jeg var eneste kursdeltaker i kveld og har virkelig fått god opplæring og oppfølging. Jeg tok med et assortert utvalg av skarpe ting, både øks, ljå, brødkniv, jaktkniv, fileteringskniv og etpar ulike kokkekniver. David og Phong øste av sin kunnskap og var både tålmodig og engasjert i opplæringa. Dyktige håndtverkere og strålende kursledere. Takk for en lærerik og hyggelig kveld, og takk for sylskarp ljå!

Takk for et hyggelig kurs!

-David

Super tjeneste og alltid skarpe kniver !

Veldig bra konsept som gjør det enkelt for forbrukeren å alltid ha skarpe kniver. Det tok bare noen dager fra jeg bestilte tjenesten til jeg hadde sylskarpe kniver i posten. Tur/retur ordningen med innpakning av kniver gjør logistikken meget behagelig.

Etter første runde med tre kniver var det enkelt å bestemme seg for å ha dette som et abonnement.

Anbefales

B
Knivsliping
Bjørnar
Super sliping

Fikk en rekke kjøkkenkniver slipt. Tok veldig kort tid og knivene ble super. Anbefaler dette.

Grunnkurs I Knivsliping

Meldte meg på alene, og dro på kurs! Ble utrolig godt tatt imot, og man slappet fort av. Hadde absolutt ingen erfaring, er kun hobbykokk på hjemmebane. Så kniver har ikke vært på prioriteringslista. Men fikk god veiledning og utstyret var enkelt å bruke. Utrolig artig å få så mye framgang på 2,5 timer, og gleder meg til å begynne å trene hjemme. Tusen takk for et lærerikt kurs 🤩

S
Knivsliping
Solveig G.

Veldig rask effektuering, sendte knivene fra Oslo på lørdag og de var her igjen på torsdag😊😊

Hei Solveig,
Takk for din vurdering!
Velkommen igjen

-David

K
Knivsliping
Kristoffer E.
Kunne ikke blitt bedre

Hele opplegget rundt Tomatosharp er helt strålende. Innsendelse og retur av knivene fungerer kjempe fint. God dialog. God kvalitet på sliping. God pris. Fikk slips 3 kniver på under en uke - fantastisk!

S
Knivsliping
Stig Ø.
Godt fornøyd med tomatosharp

Jeg hadde sett noen Facebook reklamer for tomatosharp og fant ut jeg skulle gi det ett forsøk. Bestilte ett abonnement (så sparte jeg frakten) og det her gikk på skinner, tok ikke mange dagene før knivene var tilbake i som ny tilstand (noen av de hadde noen små hakk som gjorde kutting av tomater til en prøvelse). Skikkelig fornøyd med resultat og anbefaler alle å teste:) alternativet er jo ofte å kjøpe nye kniver og det er jo mye mere kostbart

Hei Stig!
Tusen takk for at du prøvde Tomatosharp og tok deg tid til å skrive en vurdering.

-David

T
Knivsliping
Trygve T.
Super knivsliping.

Hurtig levering av forsendelseskonvolutt m.god beskyttelse for knivene. Også rask levering av ferdigslipte kniver, som alle var super skarpe.

Tusen takk for fin vurdering Trygve!
Velkommen igjen :)

-David

K
Knivsliping
Kristin J.
Supert tilbud!

Veldig fornøyd med mine tre første kniver! Det blir ikke siste gang jeg sender kniver for oppgradering. Det ble også slipt vekk et hakk i Masahirokniven, super service!

Takk for at du sendte knivene dine til oss Kristin!
Velkommen igjen :)

-David

E
Knivsliping
Espen G.
Superskarpe!

Topp konsept, sylskarpe kniver enkelt og greit. Posten tok litt tid, men skyldes sannsynligvis juletrafikk.

S
Knivsliping
Simon G.
Bra tjeneste - reddet knivene

Knivene ble skarpe og fine. Alt fungerte som forventet. Noe treg postgang, men det kan neppe Tomatosharp klandres for, men smart å ha igjen en kniv hjemme mens resten er til slip

Skarpe kniver,

Veldig godt fornøyd med knivene. Tok både kjøkkenkniver og jaktkniver!