Anmeldelser

Based on 89 reviews
97%
(86)
1%
(1)
1%
(1)
1%
(1)
0%
(0)
L
Knivsliping
Linn J.
Fantastisk 😍

Knivene mine har aldri vært så skarpe før! Fantastisk service og ekstremt bra håndverk! Anbefales på det sterkeste. Tusen takk 😍

S
Knivsliping
Simon K.
Meget bra

Fikk reparert en kniv med hakk i eggen, endret slipeprofil fra 90/10 til 50/50 på den andre og vanlig slip og rustfjerning på den siste. Alle knivene ser helt nye ut og fungerer perfekt på fjøla.

M
Knivsliping
Magnus S.
Anbefales!

Fikk knivene tilbake kort tid etter innsending, og meget skarpe sådan. Anbefales!

T
Bedriftspakke Liten
Truls E.

Bedriftspakke Liten

P
Knivsliping
Petter L.
Står til navnet - Tomatosharp

Fikk tilbake sylskarpe kniver. Veldig godt fornøyd med både sliping og service.

S
Knivsliping
Sofi F.
Enkelt, raskt og skarpt

Uproblematisk

Ønsker delta på neste kurs

Veldig imponert. Leverte en godt slippet Almasan og fikk tilbake en mønster.. Gikk over alle mine forventninger. Nå er på tur min yndlings kniv til sliping, Fallkniven S1.. Ellers, stoler ikke på nånn om det gjelder slippe knivene mine.. Anbefaler på det sterkeste..

M
Knivsliping
Martin G.

Fantastiskt service! Å bra resultat

H
Bedriftspakke Liten
Halvor R.G.
Kjapt levert og GODT slipt

Tok ikke mange dagene fra knivene forlot meg for å dra på spa hos Tomatosharp til de kom hjem nyslipte og klare for nye utfordringer :) MEGET fornøyd med resultatet. Takk for hjelpen og sender dere nye utfordringer etter hvert ;)

Tusen takk for at dere sendte oss kniver til sliping.
Velkommen igjen!

-David

M
Knivsliping
Mari T.S.
Gamle kniver ble som nye!

Så fornøyd med å ha fått slipa knivene, som nye, men mye billigere 🤩

Så godt å høre at du ble fornøyd, Mari!
Velkommen igjen!

-David

Hyggelig og bra slipekurs

Kan anbefale slipekurs fra Tomatosharp på det sterkeste. Veldig hyggelige og flinke kursholdere.

Fikk lært veldig mye på den korte tiden. De har en god tilnærming til å lære bort.

Slipekurs

Jeg har alltid likt å ha skarpe kniver, men har bare kvesset dem litt i blant. Så da sjansen til å delta på slipekurs dukket opp, slo jeg til og det var et godt valg. Først litt teori og så var det rett på den praktiske oppgaven, jeg hadde med mine kniver som jeg slipte og fikk faglig rettleiing hele tiden, de to kursholderne var veldig tilstede og ga praktiske råd og tips hele tida. Det ble helt skarpe kniver! Jeg anbefaler kurset på det varmeste.

Slipekurs

Supert kurs for deg som vil ha skarpe kniver til en hver tid! Hadde slipt litt på egen hånd tidligere, men hadde aldri fått knivene i nærheten av så skarpe som på kurset. Alle deltakere fikk god oppfølging og veiledning av David og Phong hele veien.
Anbefales til alle som er glad i knivene sine!

Kurs som gir mestringsfølelse.

Utrolig gøy å være på kurs med David og Phong. De var entusiastiske og profesjonelle, noe som gjenspeilet veldig når de gikk rundt og forklarte, og veiledet oss med det praktiske. Det var veldig morsomt å se hvordan jeg selv klarte å slipe bort alle hakkene på knivene mine under kurset.

Andefales på det sterkeste!

Endelig tomatskarpe kniver!

Etter år med utallige YouTube instruksjoner og egentrening opplevde jeg at knivene liksom aldri ble skikkelig skarpe. Ikke før David og Phong viste oss grunnprinsippene «live» og jeg fikk luket bort et par unoter, opplevde jeg at knivene ble «tomatosharp». Jeg har aldri hatt så skarpe kniver! Anbefales!

Y
Knivsliping
Yngve S.
Sliping av tre jakt-/fiskekniver

Foruten sliping ble brukket spiss, flere hakk i bladene fjernet og skaftene ble også pusset og oljet. Godt utført arbeid og svært god service!

K
Knivsliping
Kirsti V.
Bedre enn ny.

Etter at knivene mine har vansmektes i noen år, var det en fryd å få dem tilbake fra Tomatosharp. De var sylskarpe, og skjæring og kutting av mat gikk som en lek. Er meget fornøyd, både med prosess og resultat.

Tusen takk for at du sendte knivene dine til oss!
Velkommen igjen :)

-David

Knivslipekurs

David og Phong holdt et fantastisk knivslipekurs for meg. Jeg var så heldig at jeg var eneste kursdeltaker i kveld og har virkelig fått god opplæring og oppfølging. Jeg tok med et assortert utvalg av skarpe ting, både øks, ljå, brødkniv, jaktkniv, fileteringskniv og etpar ulike kokkekniver. David og Phong øste av sin kunnskap og var både tålmodig og engasjert i opplæringa. Dyktige håndtverkere og strålende kursledere. Takk for en lærerik og hyggelig kveld, og takk for sylskarp ljå!

Takk for et hyggelig kurs!

-David

M
Knivsliping
Martin S.
Anbefales

Knivene ble så skarpe som jeg hadde håpet. De passerte papirtesten med glans, da de gled lett gjennom et løsthengende A4-ark etter sliping.

C
Knivsliping
Christian K.
Topp service

Ble egentlig litt skuffet over slipingen av 2 av 3 av innsendte kniver. Den siste ble helt super. Servicen underveis var upåklagelig. Tiden det tok var også meget kort. Bare synd at 2 av knivene føltes ca like skarpe som før jeg sendte dem.

Tomatosharp tilbød omsliping og knivene kom nå tilbake helt perfekte. Topp service!

Hei Christian!
Takk for god tilbakemelding på vår service og leveringstid. Vi beklager for at resultatet på de to knivene ikke ble som forventet. Om du ønsker, vil vi gjerne tilby omsliping på disse knivene slik at vi kan rette opp. Vi tar kontakt med deg!

Med vennlig hilsen
David fra Tomatosharp

Veldig fornøyd

Tipp topp kniver tilbake :)

J
Knivsliping
Joachim S.
Tomatosharp kniver !!

Digg å få hjelp til å slipe knivene. De var skarpe og opplegget med forsendelses fungerte fint.

Super tjeneste og alltid skarpe kniver !

Veldig bra konsept som gjør det enkelt for forbrukeren å alltid ha skarpe kniver. Det tok bare noen dager fra jeg bestilte tjenesten til jeg hadde sylskarpe kniver i posten. Tur/retur ordningen med innpakning av kniver gjør logistikken meget behagelig.

Etter første runde med tre kniver var det enkelt å bestemme seg for å ha dette som et abonnement.

Anbefales

B
Knivsliping
Bjørnar
Super sliping

Fikk en rekke kjøkkenkniver slipt. Tok veldig kort tid og knivene ble super. Anbefaler dette.

M
Knivsliping
Midhun N.

Knivsliping