Sponsor av Eli Anne Sundset - Årets Unge Kokk 2023

Eli Anne Sundset og Ivar Moe med Tomatosharp

Fra venstre: Phong Vuoc Tran, Ivar Follinglo Moe, Eli Anne Rosvold Sundset, David Phan

Sponsor av Årets Unge Kokk 2023

Den 18. september 2023 konkurrerte fire kandidater fra Trondheim, Oslo, Stavanger og Lofoten om tittelen “Årets Unge Kokk 2023” i Stavanger. Konkurransen er rettet mot kokker under 25 år, hvor kandidatene vurderes av en internasjonal jury basert på deres fagkunnskap, kreativitet og utførelse. Denne konkurrasen er en rekrutteringsarena for den anerkjente kokkekonkurransen Bocuse d'Or, som er omtalt som verdens vanskeligste kokkekonkurranse.

Tomatosharp var stolte sponsorer for Eli Anne Rosvold Sundset fra To Rom og Kjøkken, og Ivar Moe fra Michelin-restauranten Fagn i Trondheim. Sundset tok gull i konkurransen, fikk tittelen Årets Unge Kokk 2023 og kvalifiserte seg til Årets Kokk i 2025. 

Tomatosharp sitt engasjement for kokkekunst

Vårt engasjement for kokkekunst er noe som har stått høyt hos oss siden vi startet. For to år siden leverte vi sylskarpe kniver til Andrea Svendsen som vant Årets Unge Kokk 2021, og har siden sponset mange kokkeutøvere ved ulike konkurranser, deriblant Emil Lundemo og Sebastian Heggli ved NM i kokkekunst i 2022.

Andrea svendsen

“Som kokk er man veldig avhengig av å ha skarpe kniver for å få det resultatet man vil ha. Jeg er superfornøyd med at jeg fikk slipt knivene mine av Tomatosharp når jeg skulle konkurrere for å få best mulig resultat.”

Andrea Svendsen, Vinner av Årets Unge Kokk 2021

Vi mener at en skarp kniv er kokkens viktigste verktøy, og at forskjellen på det endelige resultatet er enorm med en skarp kniv sammenliknet med en sløv kniv. Gjennom vårt engasjement støtter vi den neste generasjonen av kokker ved å sørge for at deres viktigste verktøy er i topp stand.

 

Emil LundemoTeam Emil Lundemo og commis Sebastian Heggli under NM i Kokkekunst 2022

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.